Waarom veel vrouwen voor een vibrator kiezen

Classix

Het is belangrijk om te luisteren naar je lichaam. Dat geldt ook voor je seksualiteit. Het is niets om je voor te schamen en wanneer je het idee hebt dat je niet aan je trekken komt dan kun je daar iets aan doen. Bijvoorbeeld door een vibrator te kopen. Een vibrator is voor een vrouw – of een man – een fantastische manier om aan je trekken te komen. Dankzij de tijd waar we in leven is het ook al lang niet meer iets om je voor te schamen. Daarom hebben steeds meer mensen een vibrator in huis om alleen of samen van te genieten.┬á

vibrator geven

Wat is een vibrator?

Een vibrator is een seksspeeltje dat meestal lijkt op een piemel. Soms is dat alleen de vorm maar soms lijkt de vibrator ook in kleur en textuur op een piemel. Het hangt er vanaf wat je zelf prettig vindt. Sommige vrouwen vinden het bovendien fijn om meerdere plekken tegelijk te kunnen stimuleren. Daarom zijn er ook vibrators die zowel de clitoris als de vagina tegelijk kunnen stimuleren. Er zijn zelfs vibrators die je anaal kunnen stimuleren. 

vibrator

Soorten vibrators

Er zijn dus veel verschillende soorten vibrators. Een populaire versie is echter de waterdichte. Dit is omdat veel mensen het nog steeds fijn vinden om seksueel te zijn onder de douche of in bad. Met een waterdicht exemplaar kan dat goed. Daarnaast heb je vibrators die specifiek de g spot kunnen stimuleren. Voor sommige dames is dat het ultieme genot.