PVC vloeren

Er zijn zoveel vloeren op de markt, maar welke moet je kiezen? In dit artikel zullen we enkele voordelen van PVC vloeren bespreken.

PVC is een veelgebruikte vloer die al sinds het eind van de jaren vijftig op de markt is. PVC vloeren hebben een lange levensduur en vergen weinig onderhoud.

PVC vloeren zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van stijlen, vormen, kleuren en patronen om aan de voorkeur van elke klant te voldoen. PVC vloeren zijn verkrijgbaar in tegels of planken met een hout-look stijl of kunnen op maat gesneden worden zodat ze eruit zien als tegels of steen in elke denkbare kleur of patroon.

PVC vloeren zijn uiterst veelzijdig en gemakkelijk te installeren, verwijderen, vervangen en repareren. PVC trekt niet krom onder verschillende omgevingsfactoren zoals warmte, koude of vochtigheid, waardoor het ideaal is voor badkamers met stoom van douches of keukens waar koken de vochtigheidsgraad doet stijgen. PVC-vloeren zijn ook zeer goed bestand tegen vlekken door waterlekkage waardoor PVC vloeren ideaal zijn voor vochtige kamers.

PVC-vloeren zijn gemakkelijk te recycleren en PVC-afval kan worden verwerkt tot andere, soortgelijke producten, wat betekent dat PVC-vloeren een kleinere ecologische voetafdruk hebben dan veel andere soorten vloeren, zoals hout of keramische tegels. PVC is ook zeer kosteneffectief; PVC tegels zijn vaak in de winkel te koop voor minder dan $1 per tegel. De initiële kosten voor het installeren van PVC kunnen hoger zijn dan sommige andere soorten vloeren, maar de besparingen na verloop van tijd maken het op de lange termijn betaalbaarder.

Ben je nou na het lezen van dit artikel geïnspireerd en wil je zelf een PVC vloer aanschaffen? Klik dan hier!

tegels Brabant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *