Padelbal nu online te koop!

padelbal

Ben jij al een tijdje op zoek naar een padelbal? dan ben je bij padel casa aan het juiste adres.. Wanneer jij padel gaat spelen heb je de juiste bal nodig. Je kunt natuurlijk niet met de verkeerde ballen gaan spelen. Als je dat wel doet kan ik je alvast vertellen dat het erg tegen zal vallen. Verder is het van belang dat je met het juiste racket speelt. Ook verschillen de spelregels met die van tennis. De speelvelden verschillen ook met elkaar. Er zitten muren bij waar je gebruik van kan maken. Hierdoor gaat het spel langer door als bij tennis. 

 Wat is de juiste bal voor padel?

Het is erg belangrijk dat je padel speelt met een padelbal. Waarom is dit zo belangrijk? Als je padel speelt met een andere soort bal kun je niet de volledige ervaring ervaren. De bal lijkt op een tennisbal, maar dan wat kleiner en lichter. De druk van de padelbal ligt tussen de 1,78 en 2,01 bar. De druk is dus lager dan een tennisbal, de bal beweegt daarom langzamer dan een tennisbal. Na een val vanaf tweehonderd vierenvijftig cm hoogte op een harde ondergrond moet de bal honderd vijfendertig tot honderd vijfenveertig centimeter stuiteren. 

Wil jij graag een keer padel spelen of wil je er meer informatie over? dan is het goed om een kijkje te nemen bij padel casa, hier kun je terecht voor vragen en producten die met padel te maken hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *