Geweldige manieren om hoge laarzen te dragen

Of je nu voor je winterweer kniehoog schoeisel moet dragen of niet, dit bericht is jouw gids om er moeiteloos stijlvol uit te zien in hoge laarzen.

Investeer in geweldige klassieke laarzen

Laarzen zijn een geweldige investering in je garderobe, zowel qua stijl als qua prijs. Je koopt ze niet elk jaar, maar eerder wanneer je een nieuw paar nodig hebt, ofwel omdat de oude met pensioen moeten gaan of een levensgebeurtenis de grootte van je voeten heeft veranderd. Omdat ze meerdere jaren in je kast staan, kun je het beste kiezen voor een tijdloos ontwerp, dat wil zeggen een klassieke stijl die niet kan worden toegespitst op het jaar waarin je je hoge laarzen dames hebt gekocht. Dit is dus een geval waarin je niet op zoek bent naar een koopje, maar naar uitgeven. Ga voor de beste kwaliteit die u zich kunt veroorloven zonder de bank te verslaan.

Tips om de juiste hoge laarzen dames te vinden

Sla stijlen over die eindigen op het breedste deel van de kuiten. Onthoud dat elke horizontale lijn de aandacht vestigt op het punt waar deze zich voordoet. Het punt van je kuiten is zeker niet waar je de aandacht wilt. Je zou er zwaarder uit gaan zien dan je bent. Niemand heeft dat nodig!

Blijf uit de buurt van bezuinigingen die aan de bovenkant te breed zijn, tenzij ze slordig zijn. Je zou in staat moeten zijn om twee vingers in de top te steken als je ze ook over een spijkerbroek wilt dragen. Anders is één vinger voldoende voor een comfortabele pasvorm en stijl. Een goede pasvorm aan het been is belangrijk om een ​​koude opening te voorkomen.

Als de hoge laarzen dames het enige paar zijn dat je bezit, ga dan voor een stevige hak (waar je prettig in loopt), leer in een neutrale kleur van je kleurenpalet en klassieke stijl. Dit ontwerp werkt voor het woon-werkverkeer naar kantoor, het bezoeken van klanten/ klanten, een werklunch met je baas en wandelen op besneeuwde trottoirs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *