Eenvoudig

Spiegels zijn niet weg te denken uit een hedendaags interieur. Ze zorgen voor een ruimer en lichter gevoel en laten je zien of je klaar bent om de deur uit te gaan. Maar wat als je klein woont en eigenlijk geen plaats heb voor een handige spiegel? Maak kennis met de plakspiegel, je redder in nood.

Een lichte, zelfklevende spiegel is eenvoudig te bevestigen op een kast, deur of muur. Zo kan je een kleine kamer dus snel voorzien van een spiegel. Zo’n kant-en-klare spiegel is makkelijk te bestellen in de vorm (rond, vierkant, rechthoek …) en het formaat dat het beste bij je ruimte past.

Ruimte helemaal benut

Met een plakspiegel kan je een ruimte echt ten volle benutten. Elk hoekje, elke kast en elk stukje muur (of zelfs plafond) kan ingezet worden als spiegel. Zo kan je bijvoorbeeld de deuren van je kleerkast van een spiegel voorzien. Of wat dacht je van eentje op je deur?

Een plakspiegel is niet alleen erg praktisch, hij geeft meteen dat tikkeltje extra aan je interieur. Heb je nog een lege, saaie muur in je woonkamer? Pimp ze met een collage van plakspiegels, allemaal dezelfde vorm of verschillende soorten. Resultaat: een persoonlijke en creatieve touch.

Luxe op maat

Sommige plakspiegels zijn voorzien van een facetrand in glas. Die geven nog wat meer luxe aan je interieur. Plaats bijvoorbeeld twee ronde spiegels op de muur aan je badkamermeubel en waan je in een vijfsterrenhotel.

Ook als je weinig plaats hebt of geen gaten mag boren in de muur, is een spiegel dus een optie. En wat helemaal goed nieuws is, je kan plakspiegels ook op maat laten maken. Op zoek naar een speciaal formaat? Informeer even bij de handelaar. Die kan je helpen aan een spiegel die perfect past in jouw interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *