Een nieuw dekbedovertrek? Let op het materiaal en het dessin

smulderstextiel.nl dekbedovertrek

Het is hoe dan ook aan te raden om twee of drie dekbedovertrekken per dekbed in huis te hebben. Zo kun je af en toe variëren qua kleur en natuurlijk heb je iets achter de hand zodra er een of twee in de was zitten. Bij al dit intensieve gebruik is er uiteraard sprake van slijtage. Een nieuw dekbedovertrek is dan ook iets waar geen mens jarenlang aan ontkomt. Neem hier wel even rustig de tijd voor. Er hangt namelijk het een en ander af van de keuze die je maakt. Bereid je goed voor en kijk eens wat rond in een grote webshop als Smulderstextiel.nl welk dekbedovertrek je wel wat lijkt.

smulderstextiel.nl dekbedovertrek

Zorg voor een fraai geheel qua kleuren

Het eerste wat van een dekbedovertrek in het oog springt is natuurlijk het dessin, oftewel de print. Zie je een print die je niet bevalt? Dan is het uitgesloten dat je dit exemplaar koopt. Het uiterlijk van het product moet vanzelfsprekend in de smaak vallen en het liefst ook nog passen bij de al aanwezige spullen en kleuren in de betreffende kamer. Bedenk of je je kamer van meer kleur wenst te voorzien en speel daar vervolgens op in.

Gun jezelf comfort

smulderstextiel.nl dekbedovertrek

Allemaal leuk en aardig, die aandacht voor een fraai dessin, maar als je ’s nachts in bed ligt heb je daar niet veel aan. Op dat moment telt alleen of je er comfortabel bij ligt. Koop daarom alleen een dekbedovertrek van een samenstelling waarvan je zeker weet dat het je bevalt.